Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće za statističke svrhe, za analizu prometa na web stranici, za marketinške analize i za poboljšanje iskustva posjetitelja.

Saznajte više

Engleski doručak

Hranjiv i slastan engleski doručak s crvenim grahom u roštilj umaku

Koraci pripreme

 • U posudu za pečenje stavite kriške kruha i pršut, rajčicu prerezanu na pola; poprskajte maslinovim uljem, posolite, popaprite, pospite origanom i dodajte grančice ruzmarina. Pecite u zagrijanoj pećnici 5 minuta na 180°C.

 • U zagrijanu tavu s maslacem dodajte tučena jaja; posolite i popaprite. Lagano ih miješajte silikonskom lopaticom 2-3 minute, ovisno o tome koliko želite da budu pečena.

 • U tavi zagrijte Texanu, crveni grah u roštilj umaku i po želji dodajte začinsko bilje. Oljuštite avokado i narežite ga na duge kriške. Na tanjur stavite jaja, pečenu rajčicu, avokado, krišku kruha na koju dodajte crveni grah, hrskavi pršut, rikolu, crnu sol i ljutu chilli papričicu po želji. Dobar tek!

Recepti koji bi vas mogli zanimati

Engleski doručak
2 osobe 15-30 minuta Jednostavno
Sastojci
Koraci pripreme
 • Korak 1

  U posudu za pečenje stavite kriške kruha i pršut, rajčicu prerezanu na pola; poprskajte maslinovim uljem, posolite, popaprite, pospite origanom i dodajte grančice ruzmarina. Pecite u zagrijanoj pećnici 5 minuta na 180°C.

 • Korak 2

  U zagrijanu tavu s maslacem dodajte tučena jaja; posolite i popaprite. Lagano ih miješajte silikonskom lopaticom 2-3 minute, ovisno o tome koliko želite da budu pečena.

 • Korak 3

  U tavi zagrijte Texanu, crveni grah u roštilj umaku i po želji dodajte začinsko bilje. Oljuštite avokado i narežite ga na duge kriške. Na tanjur stavite jaja, pečenu rajčicu, avokado, krišku kruha na koju dodajte crveni grah, hrskavi pršut, rikolu, crnu sol i ljutu chilli papričicu po želji. Dobar tek!

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description