Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće za statističke svrhe, za analizu prometa na web stranici, za marketinške analize i za poboljšanje iskustva posjetitelja.

Saznajte više

Proljetni paketići sa zelenim i žutim mahunama

Dočekajte goste s divnim i zdravim obrokom lakim za pripremu.

Koraci pripreme

 • Narežite papriku, mrkvu, sušenu rajčicu, zeleni luk i peršin. U tavi na malo ulja popržite mrkvu, papriku i mahune; dodajte luk, peršin, sušenu rajčicu i žlicu peperoncina. Posolite i popaprite.

 • Pripremite umak: u soja umak umiješajte slatki chilli umak, med, peperoncine, peršin, sezamovo ulje i malo vode.

 • Rižine listove otopite u frižideru. Uzmite jedan list i namažite ga smjesom povrća. Krajeve lista premažite vodom, presavijte i zarolajte u rolice. U tavi na vrelom ulju pržite rolice dok ne porumene i izvadite ih na papirni ubrus koji će pokupiti višak masnoće.

Recepti koji bi vas mogli zanimati

Proljetni paketići sa zelenim i žutim mahunama
2 osobe 15-30 minuta Jednostavno
Sastojci
Koraci pripreme
 • Korak 1

  Narežite papriku, mrkvu, sušenu rajčicu, zeleni luk i peršin. U tavi na malo ulja popržite mrkvu, papriku i mahune; dodajte luk, peršin, sušenu rajčicu i žlicu peperoncina. Posolite i popaprite.

 • Korak 2

  Pripremite umak: u soja umak umiješajte slatki chilli umak, med, peperoncine, peršin, sezamovo ulje i malo vode.

 • Korak 3

  Rižine listove otopite u frižideru. Uzmite jedan list i namažite ga smjesom povrća. Krajeve lista premažite vodom, presavijte i zarolajte u rolice. U tavi na vrelom ulju pržite rolice dok ne porumene i izvadite ih na papirni ubrus koji će pokupiti višak masnoće.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description