Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće za statističke svrhe, za analizu prometa na web stranici, za marketinške analize i za poboljšanje iskustva posjetitelja.

Saznajte više

Priopćenje za medije

Bonduelle Grupa

Covid-19: informacije

Suočeni s izvanrednom zdravstvenom krizom Bonduelle Grupa je u svim svojim postrojenjima i sjedištima odlučila provesti posebne mjere i organizaciju posla te primijeniti stroge zdravstvene i sigurnosne upute koje su izdale vlasti.

Glavni prioritet Grupe je potpuna sigurnost njenih timova i njihovih obitelji kao i sigurnost njihovih dobavljača, partnera i kupaca. Zato želimo osigurati strogo poštivanje pojačanih higijenskih pravila tijekom ovog razdoblja.

Budući da je Vlada jasno objavila da je poljoprivredno-prehrambena industrija prioritet, Bonduelle Grupa se već organizirala kako bi osigurala odgovarajući kontinuitet u poslovanju.

Kao i svi građani i kompanije u zemlji, Bonduelle prilagođava svoje svakodnevne djelatnosti i pridružuje se kolektivnim naporima u borbi protiv sprečavanja širenja virusa.U ovoj do sada nepoznatoj situaciji želimo istaknuti građansku odgovornost naših zaposlenika koji se svojim brzim reakcijama svakodnevno prilagođavaju novonastalim situacijama kako bi svima zajamčili dovoljne količine hrane.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description