Pozdrav! Naša web stranica koristi kolačiće za statističke svrhe, za analizu prometa na web stranici, za marketinške analize i za poboljšanje iskustva posjetitelja.

Saznajte više

Bonduelle Priča

Povijest dulja od 165 godina
Obiteljski posao pokrenut 1853, Bonduelle je postavio misiju "biti ime koje je sinonim za kvalitetan život, zdravlje kroz povrće".
Promovirajući inovacije i držeći se dugotrajne vizije, grupa diverzificira svoje aktivnosti i geografske lokacije, 77% prometa dolazi izvan Francuske, zemlje podrijetla.
Međunarodno priznanje
U svijetu koji se sve više brine za svoju prehrambenu budućnost, Bonduelle nudi povrće u svim svojim oblicima, u svim tehnologijama diljem svijeta, s ciljem razvijanja kulture jedenja povrća za užitak i zdravlje.
S našim vlastitim brandovima danas smo vodeći svjetski proizvođač prerade povrća.
"Bonduelle ima povijest od 165 godina i ,tijekom vremena, uspijeva pružiti zdravo povrće u različitim oblicima i tehnologijama u 80 zemalja."
U Hrvatskoj duže od 20 godina
Od 1995. Bonduelle na hrvatsko tržište donosi konzervirano i smrznuto povrće najviše kvalitete.
Mi smo tim koji radi strastveno i brinemo o svim svojim projektima. Želimo da svatko svaki dan uživa u okusu Bonduelle povrća.
Inovacija i kvaliteta
Za Bonduelle, kvaliteta proizvoda je apsolutni prioritet. Njihova prehrambena vrijednost i okus ključno su zaduženje cijele proizvodnje.
Provjere se vrše u različitim fazama proizvodnog procesa kako bi se osigurala kvaliteta i cjelovita sljedivost naših proizvoda:
 • Izbor proizvođača i sjemenki
 • Nadziranje usjeva
 • Faze zrelosti povrća, njihove karakteristike
 • Proizvodni proces
 • Mreže
 • Pakiranje
 • Opredjeljenje za budućnost
  Cjelokupna Bonduelle proizvodnja organizirana je tako da osigurava zdrave, ukusne proizvode i netaknute prehrambene vrijednosti
  Kako bismo to postigli, Bonduelle primijenjuje stroga pravila koja se odnose na sve proizvodne faze i na sve one koji su uključeni u razvoj naših proizvoda (poljoprivrednici, industrijski operateri, komercijalne usluge itd.), kako bismo osigurali besprijekornu kvalitetu svojih proizvoda.
  "Bonduelle je Vaša svakodnevna inspiracija da što više ljudi počne živiti zdravim načinom života.”
  Poštovanje prirode: ekološka poljoprivreda.
  Bonduelleova poljoprivreda je organska i učinkovita, zdrava i održiva. To stvara savršenu ravnotežu između poštovanja prema okolišu i gospodarskih ciljeva poljoprivrednika s ciljem boljeg služenja potrošačima i ispunjavanja njihovih očekivanja.
  U svrhu jedinstvene poljoprivredne vizije i jamčenja najveće kvalitete, sastavljen je protokol nabave između Bonduelleovog agronomskog odjela, poljoprivrednika, dobavljača i transportera. To osigurava potpunu kontrolu različitih usjeva, jamčeći željenu kvalitetu i sljedivost svakog proizvoda. Zato što Bonduelle uvijek razmišlja kako vam pružiti najbolje što povrće nudi.
  Ecommerce Modal Title
  Ecommerce Modal Description