• corpo

Naše aktivnosti

Bonduelle je svjetski predvodnik na tržištu prerađenog povrća.

Naše aktivnosti

POSLOVANJE

Bonduelle je danas vodeći u svijetu u proizvodnji procesuiranog povrća. U grani koja se često mijenja i gdje se tehnologija neprestano usavršava, Bonduelle svoje znanje prezentira kroz četiri tehnologije:

 • Ready-to-use svježe povrće
 • Delikatesno povrće
 • Zamrznuto povrće
 • Konzervirano povrće

OČUVANJE  KVALITETE

Za marku Bonduelle kvaliteta proizvoda ima apsolutni prioritet. Cijeli proces proizvodnje usmjeren je prema očuvanju hranjivih vrijednosti I okusa.

U raznim fazama postupka proizvodnje vrše se kontrole da bi se zajamčila kvaliteta I potpuna sljedivost naših proizvoda:

 • Odabir proizvođača i sjemena;
 • Nadzor polja;
 • Karakteristike i stupanj zrelosti povrća;
 • Proizvodni proces;
 • Recepti;
 • Pakiranje.

PREDANOST

Cijeli proizvodni sustav tvrtke Bonduelle organiziran je kako bi ponudio zdrave i ukusne proizvode koji zadržavaju svoju prehrambenu vrijednost. U tu svrhu Bonduelle je uveo stroga pravila koja se primjenjuju u svim fazama proizvodnje te za sve stranke uključene u pripremu proizvoda (poljoprivrednike, proizvođače, zaposlenike u odjelu prodaje…) kako bi mogao jamčiti besprijekornu kvalitetu svih svojih proizvoda.

JAKE MARKE 

Bonduelle SVJETSKA MARKA, brojne tehnologije, brojni kanali
Cassegrain Francuskoj, Bonduelle zahtjevnijim potrošačima nudi odabrane proizvode markeCassegrain pakirane u široko poznate četvrtaste kutije, a predstavlja ih logotip u obliku zeca.
Arctic Gardens Marka zamrznute hrane u Kanadi
Globus Globus, marka konzervirane hrane u Rusiji I ZND-a.

POŠTUJMO PRIRODU: EKOLOŠKI UZGOJ POVRĆA

Globalni pristup

Poljoprivredni sustav koji primjenjuje tvrtka Bonduelle je ekološki I efikasan te zdrav I održiv. Takav sustav održava ravnotežu između potrebe za zaštitom okoliša i financijskih ciljeva poljoprivrednika kako bi kupcima pružio najbolju uslugu i zadovoljio njihova očekivanja.

Za više informacija o održivom razvoju idite na http://sustainability.bonduelle.com/

Zajednička obveza

Kako bismo standardizirali poljoprivredne ciljeve Bonduelle grupe i mogli garantirati najbolju kvalitetu, sastavili smo povelju opskrbnog lanca između poljoprivrednog odjela grupe Bonduelle, poljoprivrednika, opskrbljivača i prijevoznika. Ovakav dogovor osigurava postizanje željene kvalitete i daje mogućnost praćenja svakoga proizvoda “od polja do stola”. Sve je to postignuto jer Bonduelle želi svojim kupcima ponuditi samo najbolje od povrća.

Bonduelle proizvodi su bez GMO-a

Naš posao je povrće,  živežna namirnica. To nas je dovelo do suradnje s našim dobavljačima sjemena kako bismo razvili jedinstven odabir vrsta i hibridizaciju povrća za uzgoj.

Redovito nadgledamo odabrano sjeme kojim opskrbljujemo naše poljoprivrednike, te smo s obzirom na nedavne rasprave odlučili provesti mjere predostrožnosti kako na svojim poljima ne bismo proizvodili genetski modificirano povrće.

S pozicije svjetskog stručnjaka za povrće i prehranu, naša je dužnost da ostanemo informirani o napretku na tomu polju s ciljem poboljšanja hranjivih, organoleptičkih I gospodarskih vrijednosti našeg povrća.

Stoga ćemo razmotriti mogućnosti koje biotehnologija može ponuditi I unaprijed se obvezujemo da ćemo:

 • u razvoju osigurati najstrože sigurnosne zahtjeve
 • birati suradnike koji mogu pružiti sveobuhvatnu garanciju pouzdanosti i transparentnosti
 • informirati kupce, osobito putem etiketa na proizvodima
, , , , ,